MINI PICK UP

MINI PICK UP

Sinds enkele maanden staat er in de voortuin van MARCOSMINIS een unieke MINI Pick Up te pronken.  Deze MINI is volledig gemaakt van bakstenen. Als voorbeeld diende een originele MINI Pick Up zodat de maatvoering precies kon worden nagemaakt. En dat is zeker goed gelukt, zelfs de tankdop, uitlaat, binnen- en buitenspiegel zijn uit steen geslepen. En niet te vergeten de banden en velgen die ook van steen zijn.  Het was een hele klus om de MINI, die zo’n 3000 kilo weegt, hier te krijgen maar zeker de moeite waard. Regelmatig wordt de MINI in de tuin door voorbijgangers bewonderd, zeker als tegen de avond de verlichting aan gaat staat de MINI er mooi bij.

Veel onderhoud heeft deze MINI niet nodig, beetje onkruid verwijderen onder de laadbak of in de grill, borstel erover, soms een koplamp of achterlicht vervangen is prima te doen. En mocht er toch advies nodig zijn dan is MARCOSMINIS dichtbij.

Mocht je een bezoek brengen aan MARCOSMINIS voor MINI onderdelen dan zijn wij goed te herkennen aan deze unieke fraaie MINI in de tuin.

CSI ontsteking

Sinds kort hebben wij in onze voorraad opgenomen de elektronische ontstekingen van CSI. Zeer goede ontstekingen in de originele behuizing! Aan de buitenkant is er dus niks opvallends te zien. Maar eenmaal de verdelerkap gedemonteerd zie je de rotor en op de grondplaat een ledje en een gaatje waar een plat schroevendraaiertje in past om de naar jou wens te kiezen ontsteking curve gekozen kan worden. Er zitten 16 curves voor geprogrammeerd in deze ontsteking.

Zelfs is het mogelijk om extra opties erbij te bestellen om bijvoorbeeld de ontsteking te verstellen via je mobiele telefoon!

In onze webshop staan 2 elektronische ontstekingen, maar alles wat CSI te bieden heeft kunnen wij leveren.